Kwalitatieve meubels met een eigen twist.

Beweging, levendigheid, kwaliteit, inspiratie.
Woorden die weerspiegelen waarvoor Casa Nova Staat. 
De meubelindustrie is een traditionele wereld, maar bij Casa Nova drukken we liever onze eigen stempel. We focussen op kwaliteit en unieke stukken. Geen massaproductie of grote oplages die wachten op een koper. Wel maatwerk, volledig naar smaak en wensen van onze klanten. 

Casa Nova, van styling expert tot meubeldesign

Als ervaren vastgoedstylisten gespecialiseerd in het stylen en stagen van luxueus vastgoed profileren wij ons als vaste waarde op de markt.
Door onze passie voor interieur en sterke profilering als merkenhuis was het een logische stap om ook onze eigen interieurlijn op te starten.
Met de Casa Nova Lifestyle Collection streven we naar een luxueuze totaalbeleving en uitmuntende service. 

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? 
Neem een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Onze eigen Lifestyle Collectie

Alle stukken uit de Lifestyle Collection die tot nu toe op de markt zijn werden zorgvuldig uitgekozen en aangepast tot de juiste verwachting werd bereikt. Onze stukken worden altijd volledig op maat en smaak geproduceerd en we kozen bewust om de productie zo dicht mogelijk bij huis te houden. We produceren alles binnen Europa en aan de meerderheid van onze stukken kunnen we zelfs een 'Made in Belgium'-label toekennen. 

Het grote voordeel hiervan is dat we in heel nauw contact staan met onze fabrieken en we dus zeker zijn van een perfecte afwerking wanneer we jouw nieuwe interieurstukken afleveren. 

 

Oog voor inspiratie

Omdat we werken met een sterk intern team van interieurdesigners kunnen wij een enorm breed spectrum van mogelijkheden aanbieden. Wij werken op maat van de klant en hebben een perfect inzicht van welke stoffen / kleuren het best matchen binnen elke stijl van interieur. Een sterkte van ons eigen interieurmerk is dan ook dat er zoveel verschillende combinaties mogelijk zijn. Bij alles wat we doen ligt de focus op onze klanten. We luisteren naar jouw wensen en dromen, geven advies en proberen altijd te verrassen. We go the extra mile.

Vul dit formulier in om je catalogus te ontvangen.
Ik ben geïnteresseerd in